Tarih: 03.12.2014 14:34

ZAFER AYHAN KILIÇ’IN

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda,
ZAFER AYHAN KILIÇ’IN

Tekirdağ SS 210 sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin Genel Kurulu Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Üç adayın çekiştiği genel kurulda, Ayhan Kılıç ve yönetimine ait sarı liste 1084 delegenin 560’ının oyunu alarak seçimden zaferle ayrıldı.

Tekirdağ SS 210 sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin Genel Kurulu Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Üç adayın çekiştiği genel kurulda, Ayhan Kılıç ve yönetimine ait liste 1084 delegenin 560’ının oyunu alarak seçimden zaferle ayrıldı. Genel kurulda Divan Başkanlığı’na Süleyman Miran, kâtip üyeliklere Mesut Dede ve Kamil Turgut seçildiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gündemde olan maddeler genel kurula katılan delegelerce oylanarak kabul edildi.

Genel kurula 1089 delege katıldı. 1086 delege oy kullandı. Kullanılan oylardan 1084’ü işleme alınırken, yapılan sayım sonrası 49 geçersiz, 1 boş oy tespit edildi. Sayım sonucu Ayhan Kılıç’a ait sarı liste 560 oy, Recep Tezel’e ait beyaz liste 341 oy, Ömer Üner’e ait yeşil liste ise 130 oy aldı.

Edirne Genel kurul delegeliği için yapılan oylamanın sayımında ise Ayhan Kılıç’ın Sarı listesine 555 oy, Recep Tezel’in Beyaz listesine 372 oy, Ömer Üner’in Yeşil listesine de 142 oy çıktı.

Bu sonuçlarla Ayhan Kılıç, kooperatifin Trakya Birlik Üst Yönetim Kurulu Üyesi olurken, Kılıç’ın listesi de kooperatif yönetim kurulunu oluşturarak dört yıl boyunca kooperatifi yönetmeye hak kazandı. Kılıç, sonuçtan emin olduklarını, yönetim olarak delegelerden güvenoyu aldıklarını ifade etti. Kılıç, “Kooperatif üyelerimiz bize olan güvenlerini bir kez daha ortaya koymuşlardır. Yönetim olarak üçüncü dönemimize giriyoruz. Genel Kurul’da yarıştığımız iki aday listeye de arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Demokratik bir ortamda genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Sonuçların kooperatifimiz, ilimiz ve tüm Trakya için hayırlı olmasını diliyorum,” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —