Tarih: 28.11.2014 13:26

Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi'nde Neler Oluyor?

Facebook Twitter Linked-in

S.S ÇORLU KOORDİNE KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ’NDE NELER OLUYOR?

Çorlu Gençlerbirliği Spor Kulübü As Başkanı Levent Meriç, S.S Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifine müfettişlerin neden gelip defterlerini inceleme başlattıklarını, bu inceleme sonucunun merak edildiğini ve Kooperatif yönetiminin BİMER vasıtasıyla Başbakanlığa bazı esnaflar tarafından tekrar şikayet edilerek yeni müfettişlerin beklendiğini söyledi.

Levent Meriç S.S Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin başkanlığını Zeki Doburcalı’nın yaptığını belirterek “Yeni kurulan Çorlu 1947 spor kulübü ile Çorlu Sanayi Sitesi’nin ne gibi bir bağı var? Sanayi sitesinin yönetiminde olan Mehmet Özçelik aynı zamanda spor kulübünün de yönetiminde bulunuyor. Çorlu 1947 Spor Kulübü başkanlığını Serkan Elçili yapıyor, yönetiminde de ayrıca Ali Çimen ve Yılmaz Muradoğlu bulunuyor,” dedi.

Çorlusanayispor ve Çorluspor'un birleştirilerek Çorlu 1947 Spor Kulübü’nün kurulduğunu fakat Çorluspor'un hala faal bir kulüp olduğunu belirten Levent Meriç, “Yeni kurulan Çorlu 1947 Spor Kulübü Çorlu Yeni Sanayi’deki tesisleri kullanıyor. Sürekli olarak sanayi esnafından kulübe bağışlar toplanıyor. Sanayi esnafı da hem tesislerin kullanılmasından hem de toplanan bağışlardan çok şikâyetçi,” ifadelerini kullandı.

ÇEŞİTLİ İDDİALAR VAR

Levent Meriç; Çorlu esnafına bazı bürokratları kullanarak baskı yapıp kulüp için bağış toplandığı iddialarının bulunduğunu belirterek, “Bu iddialar çok çirkin. Maalesef ki Çorlu’da birkaç işadamı, bazı bürokratların kendilerine bağışta bulunmaları konusunda baskı yaptıklarını söyleyerek BİMER vasıtasıyla başbakanlığa bazı bürokratlar hakkında şikâyette bulundular. Bu bürokratların da yakında incelemeye alınmasını bekliyoruz,” dedi.

Siyasetten, şaibeden uzak olduklarını vurgulayan Meriç, “Tertemiz bir maziye sahip bir kulübüz. Yönetim Kurulumuz Çorlu’nun dürüst ve temiz iş adamlarından oluşuyor. Ligde ikinci sıradayız. Mücadelemizi siyasetten uzak bir şekilde sürdürüyoruz. Başarılı olacağımıza da inancım tam,” diye konuştu.

MAKBUZLARINI ALAMAYANLAR VAR

Kulübe toplanan bağışların makbuzlarını alamayan insanlar olduğunu belirten Levent Meriç, “Sayın Ali Çimen, Sayın Mehmet Özçelik, Sayın Yılmaz Muradoğlu Çorlu’da sanayi kooperatifinin yönetiminin baskısıyla sanayi esnafından toplanan paraların makbuzlarını alamayan insanlar var. Bu paraları Çorlu 1947 Spor Kulübü adına mı yoksa kapandı görünen Çorluspor adı altında mı topluyorsunuz,” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —