Tarih: 25.09.2013 22:05

BULUT İNŞAAAT TEKİRDAĞ SOKAKLARINDA BROŞÜR İÇİNDE 200 BİN TL DAĞITTI,

Facebook Twitter Linked-in

Bulut İnşaat Eviva Tekirdağ projesini hayata geçiriyor!
İnşaat firması İstanbul'da 10 binlerce konut yaparak Türkiye'nin önder inşaat firmalarından biri olduğunu ispatlamış oldu. İstanbul dışı ilk yatırımını Tekirdağ'da gerçekleştirecek olan Bulut İnşaat firması, Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin bulunacağı projede daire fiyatları ise 91 bin 125 TL ile 177 bin 188 TL arasında değişiyor..
Bulut İnşaat, yapmayı planladığı 2 bin konutluk projesini tanıtmak için ilginç bir tanıtım kampanyası da başlattı.

Şirket görevlileri, 3'er kişilik gruplar halinde 5 ayrı noktada vatandaşlara tanıtım broşürünün içinde 5 ile 100 lira arasında değişen para dağıttı.

2 bin konutluk dev bir proje hazırlayan bir inşaat firması, konutlarının tanıtımı için reklam broşürlerinin içine 5 bin kişiye dağıtılması için 5, 10, 20, 50 ve 100 liralık banknot koydu. Kentin 5 ayrı noktasında gördükleri vatandaşlara içinde para olan tanıtım broşürlerini dağıttı. Broşürdeki parayı gören vatandaşlar sahte olduğunu düşünerek inanmadılar. Ancak dağıtımı yapan görevliler, paraların gerçek olduğunu söyledi. Para dağıtıldığını duyanlar yoğunlaşınca, ihbar üzerine gelen polis ekipleri, dağıtımı yapanları, olası bir izdihamdan kurtarmak için ekip otosuna bindirerek caddeden uzaklaştırdı.

Firmanın, bu reklam broşürlerinin içine 200 bin lira koyduğu belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —