Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

“AKP´Lİ VEKİLLER ÇALIŞMIYOR!”

Hayrabolu´ya bağlı Lahana Köyü içinden geçen Karayolları Bölge Müdürlüğü´nün sorumluluk sahasında bulunan yol, tehlike saçıyor. Gazeteci Selçuk Özmen, “Ak Partili vekilleri Karayollarının çalışmalarını da aynı şekilde takip

GÜNDEM 6.06.2016 15:27:37 0
“AKP´Lİ VEKİLLER ÇALIŞMIYOR!”

Gazeteci Selçuk Özmen:

“AKP´Lİ VEKİLLER ÇALIŞMIYOR!”

Hayrabolu´ya bağlı Lahana Köyü içinden geçen Karayolları Bölge Müdürlüğü´nün sorumluluk sahasında bulunan yol, tehlike saçıyor. Yolun köyün içinden geçen kısmında bulunan oyuk ve çukurlar, yoldan geçen araçları ve vatandaşları tehdit ediyor. Aracı bu çukurlardan birine giren Gazeteci Selçuk Özmen, “Ak Partili vekilleri Karayollarının çalışmalarını da aynı şekilde takip etmeye davet ediyorum,” dedi.

Hayrabolu´ya bağlı Lahana Köyü içinden geçen Karayolları Bölge Müdürlüğü´nün sorumluluk sahasında bulunan yol, tehlike saçıyor. Yolun köyün içinden geçen kısmında bulunan oyuk ve çukurlar, yoldan geçen araçları ve vatandaşları tehdit ediyor. Aracı bu çukurlardan birine giren Gazeteci Selçuk Özmen, aracında ciddi hasar oluştuğunu, tek tesellisinin yaralanma ya da daha ciddi sonuçlar oluşmaması olduğunu belirtti. Özmen, “Her fırsatta bozuk yollar üzerinden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi´ne yüklenen ve eleştiri yağmuruna tutan Ak Partili vekilleri Karayollarının çalışmalarını da aynı şekilde takip etmeye davet ediyorum,” diye konuştu.

Özmen, yaşadığı olayı şöyle anlattı: “Tekirdağ´dan Edirne ve Kırklareli´ye doğru giderken, Alpullu yolunda Hayrabolu´nun Lahana Köyü içinden geçmem gerekti. Birden arabamın ön tekerleği yol ortasında bulunan bir çukura girdi ve ön takımlar büyük bir hasar gördü. Allah´tan bize bir şey olmadı ama arabadaki hasar gerçekten çok büyüktü. Maddi zararımı bir kenara bırakalım, her gün zamanla yarışarak gittiğim görüşmelerimin büyük bir kısmını gerçekleştiremedim. Ticari olarak da büyük bir zarar gördüm. Kaza yapmış olmanın ve işlerimin aksamasından ötürü yaşadığım stresin bana getirdiği manevi zararı söylemiyorum bile.”

“MEĞER SORUMLU KARAYOLLARIYMIŞ”

Kazanın ardından hemen telefona sarılarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil´i aradığını ifade eden Özmen, “Bulunduğum noktayı ve başıma geleni anlatıp işlerini yapmadıkları ve vatandaşları mağdur ettikleri için veryansın edecekken, Fen İşleri Daire Başkanı Pakdil, bulunduğum bölgenin Büyükşehir Belediyesi sorumluluk sınırları içinde olmadığını, o bölgeye Karayolları Bölge Müdürlüğü´nün baktığını söyleyiverdi,” dedi.

“Her fırsatta, ‘yolları yapmıyor,´ diye Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve ekibini yerden yere vuran Ak Parti il ve ilçe yönetimleri ile milletvekillerimiz var ya, onları bu süreçte çok andım,” diyen Gazeteci Özmen, Ak Partili milletvekillerinin devlet kurumlarına olan ilgisizliğinden yakındı.

AK PARTİ BELEDİYESİ NEDEN YAPMADI?

Ak Partili milletvekillerinin Büyükşehir Belediyesi´ni eleştirmek için adeta fırsat kolladığını dile getiren Özmen, “Yaklaşık 300 milyon TL gibi devasa bir bütçeye sahip olan atık su arıtma tesisi ve altyapı çalışmaları nedeniyle yaşanan aksaklıkları her fırsatta diline dolayan Ak Partililer, 5 yıl boyunca iktidar partili belediye başkanı olan Ahmet Aygün zamanında bu yatırımın neden devlet eliyle yapılmadığının hesabını vermekten kaçınıyorlar. Nüfusun 100 bin civarında olduğu o günlerde yapılmayan arıtma tesisi, şimdi 200 bine dayanmış bir Süleymanpaşa´da yapılmaya çalışılıyor. O dönemde bu yatırım devlet eliyle yapılmış olsaydı, şimdi biz su faturalarımızla bu yatırımı finanse etmek zorunda kalmayacaktık. Denizimiz çoktan tertemiz ve pırıl pırıl olacaktı. Zamanında Fatih Terim´lerden tutun da Türkiye´nin en popüler sanatçılarına kadar herkesin yaz aylarını geçirdiği Kumbağ, Yeniçiftlik gibi sahil beldelerimiz yok olmayacaktı. Hadi bunu geçtim, Ak Partili belediyenin, şehrin orta yerine dikilmesine izin verdiği Tekira AVM ile şehri tam bir keşmekeş içine sokmasına ne demeli?” ifadelerini kullandı.

“KARAYOLLARI NE İŞ YAPIYOR, VEKİLLER NEDEN ÇALIŞMIYOR?”

Özmen, Ak Partili milletvekillerinin neden sorumluluklarını yerine getirmediklerini bilmek istediğini belirterek, “Yolları yapmıyor diye her fırsatta büyükşehri eleştiren özellikle Ak Partili üç milletvekilimize sormak istiyorum: Tekirdağ´ın büyükşehir olmasından sonra sorumluluk sahası yarı yarıya azalan Karayolları Bölge Müdürlüğü, ne iş yapıyor? Lahana Köyü içinden geçen o yoldaki çukur, daha kaç aracı hurdaya çevirdikten sonra doldurulacak? Büyükşehir Belediyesi´nin açıklarını kollayarak her icraatını titizlikle takip eden vekillerimiz Karayolları´nın icraatlarını en son ne zaman denetlediler? Hayrabolu Yolu´nda her yıl onlarca insan ölürken bu vekillerimizin sesi neden çıkmıyordu? Aynı yol Büyükşehir Belediyesi´nin sorumluluğunda olsa neler söyleyeceklerdi?” sözleriyle vekillere yüklendi.

Ak Parti´nin Tekirdağ´da Büyükşehir Belediyesi ile ilgili kendi oluşturmak istediği algının altında kalacağını öne süren Özmen, “Altyapı çalışmaları bittiğinde, Tekirdağ´ın tamamında halkın memnuniyetini kazanmış bir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ortaya çıkacak. O zaman yıllarca iktidar tarafından üvey evlat muamelesi gören Tekirdağ´a yapılmayan devlet yatırımlarının hesabını bu vekillerimiz verebilecekler mi? Yerel seçimlerde partileri için hangi yüzle oy isteyecekler? Sözün kısası, Ak Parti Tekirdağ´da Büyükşehir Belediyesi ile ilgili kendi oluşturmak istediği algının altında kalacak,” dedi.

Özmen, sözlerini, “Benim arabam büyük hasar gördü. Bari başkalarının arabaları, canları tehlikeye girmesin diye Karayollarımız bir zahmet, içtikleri çaylara, kahvelere ara versinler de bir el arabası dolgu malzemesi ile Lahana Köyü´ne gidip o çukuru doldursunlar. Sayın vekillerimizi de bir zahmet büyükşehre gösterdikleri titizliği, görevini yapmayan devlet kurumlarına da göstermeye davet ediyorum,” diyerek noktaladı.


Türkiye Gazeteciler Federasyonu yerel basın için Meclis Araştırması istedi:

Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
16.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16