Tarih: 02.09.2015 13:39

AK PARTİ’DE ADAY ADAYI BEREKETİ

Facebook Twitter Linked-in

 

AK PARTİ’DE ADAY ADAYI BEREKETİ

1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimler için aday adaylığı süreci devam ediyor. Ak Parti’den Tekirdağ Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu süresi yarın (3 Eylül’de) sona erecek. Başvuru süresi sona ererken İl Başkanlığı’nda hareketli saatler yaşanıyor.

1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimler için aday adaylığı süreci devam ediyor. Ak Parti’den Tekirdağ Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu süresi yarın (3 Eylül’de) sona erecek. Aday adaylığı başvurusu için sürenin çok kısa olması nedeniyle Ak Parti İl Başkanlığı’nda çok hareketli saatler yaşanıyor. İlk resmi başvuruyu ise Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem yaptı. Başvuru dosyasını Ak Parti İl Başkanı Ahmet Akçay’a teslim eden Ertem, başvurusunun hayırlı olmasını diledi. İlk başvuran isim olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Ertem, Ak Parti çatısı altında hizmetlerine devam etmek istediğini belirterek 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için istikrara dönüldüğü bir süreç olmasını diledi.

İLK OLAY AKTİF’TEN OKUDUNUZ

Ali Ertem’in adaylığa soyunduğunu yaklaşık 3 hafta önce resmi internet sitemiz olan www.olayaktif.com’da ve gazeteniz Olay Aktif’te yazmıştık. Ertem’in Çerkezköy’de mahalle mahalle gezerek destek turları attığını yazdığımız haberimiz, Ertem’in aday adayı olmasıyla yeniden gündeme geldi.

BAŞVURULAR SÜRÜYOR

Diğer yandan, Ak Parti İl Başkanlığı’na yapılan başvurular her saat artıyor. Ali Ertem’in ardından Murat Yıldız ve Nurten Pandır’ın da aday adaylığı dosyalarını teslim ettikleri öğrenildi. 7 Haziran’da milletvekili seçilerek Ankara’ya giden Mustafa Yel ve Ayşe Doğan’ın ise Ak Parti Genel Merkezi’ne başvuru yaptığı bildirildi.

Ak Parti’de aday adaylığı başvuru süresinin sona ermesine az bir zaman kala sürpriz isimlerin de aday adayları arasına katılması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —