Tarih: 05.09.2016 11:39

AKGÜN DUR DURAK BİLMİYOR

Facebook Twitter Linked-in

AKGÜN DUR DURAK BİLMİYOR

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, dur durak bilmeden her yere yetişiyor. Akgün, TBMM Tarım Komisyonu üyeliğinin yanı sıra Milli Savunma Komisyonu Üyeliği görevini de yürütüyor. Ayrıca üst düzey protokol karşılama heyetinde de yer alarak özellikle 15 Temmuz süreci sonrasında Türkiye´ye ziyarete gelen devlet başkanları gibi üst düzey misafirleri karşılama ve ağırlama sorumluluğunu da taşıyor.

Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Metin Akgün, oldukça aktif bir vekillik dönemi geçiriyor. TBMM´de iki komisyon üyeliği bulunan Akgün, aynı zamanda Türkiye´ye gelen devlet başkanları, krallar, başbakan ve bakanlar gibi üst düzey misafirlerin karşılanması ve ağırlanmasından da sorumlu heyetin içinde yer alıyor.

KOMİSYONLARDA YER ALIYOR

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde Tarım Komisyonu ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi olarak iki farklı görev üstlenen Akgün, komisyonların yoğun çalışmalarında aktif rol alıyor. Ayrıca meclis çalışmalarını da sürdüren Akgün, yoğun tempoyla başarılı bir şekilde başa çıkıyor. Bir tarım ülkesi olan Türkiye´nin tarım politikalarına yön veren isimlerden biri olan Akgün, aynı zamanda son dönemlerde artan iç ve dış güvenlik tehditleri ile mücadelede de önemli isimlerden biri olarak öne çıkıyor.

PROTOKOL KARŞILAMA HEYETİNİN ARANAN İSMİ

Akgün ayrıca Türkiye´yi ziyarete gelen üst düzey misafirlerin karşılanması ve ağırlanması ile de yakından ilgileniyor. Özellikle 15 Temmuz darbe girişimi sonrası giderek artan devlet başkanı, kral, başbakan ve bakan gibi üst düzey geçmiş olsun ziyaretlerinde karşılama heyetinde yer alan Akgün, ülkemizin ilk yüzü olarak temsil görevini yerine getiriyor.

İŞ DÜNYASIYLA BAĞLARI KOPMADI

Milletvekili seçildikten sonra devlet meseleleri için yoğun mesai harcamaya başlayan Akgün ayrıca iş dünyası ile de geçmişten gelen güçlü bağlarını sürdürüyor. Tarım ve hayvancılıkla uzun yıllar uğraşan Akgün, daha sonra inşaat sektörüne yönelerek önemli projelere hayat vermişti. Türkiye´nin en büyük Ticaret ve Sanayi Odalarından biri olan Çorlu TSO Meclis Başkanlığı görevini 2 dönem sürdüren Akgün, bu süreçte sadece Trakya´daki tüm işadamları ile değil, Türkiye´nin önde gelen birçok iş adamı ve sanayicisiyle olumlu ilişkiler geliştirmişti.

Bu ilişkileri kullanarak Trakya ve Tekirdağ´ın yatırım alması için da çalışmalar yapan Akgün, adeta her yere yetişerek dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —