Tarih: 26.04.2018 17:00

AKÇAY MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ akparti eski il başkanı Ahmet Akçay ak parti il binasına gelerek milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Başvuru dilekçesini il başkan yardımcıları Mülayim Kuru ve Atamer Örü´ye teslim etti.

Tekirdağ akparti il başkanı Cüneyt Yüksel Ankara´da il başkanları toplantısında olması nedeniyle başvuru dilekçesini vekaleten il başkan yardımcıları teslim aldı.

Uzun süreli akparti il başkanlığı döneminde başarılı bir yönetim sergileyen Ahmet Akçay İstanbul milletvekili Mustafa Şentop ve Trakya bölge sorumlusu İstanbul milletvekili Harun Karaca ile ters düşmüştü. Aralarında geçen bu kırgınlıktan dolayıda istifasını vermişti.

Ahmet Akçay´ın halen tabanda olduğu kadar tavanda da sevenlerinin ve önemli isimlerden oluşan destekçilerinin olduğu biliniyor.

Özellikle Has Parti il başkanlığı döneminden ve Saadet Partisi il yöneticiliği dönemlerinde görev yaptığı birçok isim şu anda akparti kadrolarının üst tabakalarında önemli makamlarda görevlerini sürdürüyor.

Akçay´la uzun yıllar birlikte görev yapan bu ünlü siyasetçilerin halen eski il başkanı ile irtibatta olduklarıda biliniyor.

Bu ünlü siyasetçilerin başını çekenlerden ilk ismi Numan Kurtulmuş oluşturuyor.

Ahmet Akçay´ın Kurtulmuş´la arasının halen çok iyi olduğu akparti çevrelerincede biliniyor.

Numan Kurtulmuş başta olmak üzere eski Has parti ve Saadet partili onlarca yakın dostu Akçay´ın açıklanacak milletvekili sıralamasında iyi bir yer edinmesini sağlayacak gibi görünüyor.

Hatta ve hatta başta Numan Kurtulmuş ve eski dostlarının Akçay´a Ankara´da büyük destek vermesi sonucu sıralamada ilk üç´e gireceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Bu seçimlerde aday belirlemede Recep Tayyip Erdoğan´ın göz önünde bulundurduğu en önemli kriterin 'FETÖ´den kurtulmak' olduğunu düşünürsek, Akçay´ın aday adayları içinde en temiz isimlerin başında geleceğide kulağımıza gelen önemli duyumlar arasında yer alıyor.

Bizde Aktif haber ve reklam ajansına bağlı gazeteler adına kendisine çıktığı bu kutsal yolda başarılar diliyoruz/resimler/2018-4/26/1704006797229.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —