Tarih: 16.11.2023 12:42

AKAY ÜRETİYOR, HALKIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olacağına kesin gözüyle bakılan Vahap Akay, son iki dönemdir kazandığı seçimler sonucunda Çerkezköy belediye Başkanlığı görevini büyük bir başarı ile sürdürüyor.

Atatürk’ün dediği gibi; “bir ülkenin kalkınması üretimden geçer.” sözünü şiar edinen Akay, çok çalışıyor ve çok üretiyor.

Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün devrimci kişiliğini alan Akay, halk için üretmeyi ve ürettiklerini halk ile paylaşmayı çok seviyor.

Bu bağlamda başkan Akay Türkiye’de tüm belediye başkanlarına örnek bir tesis kurdu.

Akay kurduğu tesiste hijyenik ortamda ürettiği 220 gr beyaz ekmekleri vatandaşlara 4.5 TL’ den sunmaya devam ediyor.

AÇLIK VE REZİLLİK SINIRINDAKİ HALK BİR NEBZEDE OLSA NEFES ALDI

Akparti hükümetinin emekliye layık gördüğü açlık ve rezillik sınırında ki 7500 TL’lik maaştan sonra tüm yurtta ucuz ekmek sıraları daha da çoğaldı.

İşte bu süreçte CHP’li belediye başkanı Vahap Akay gibi belediye başkanlarının kurduğu üretim tesislerinin değeri daha da arttı.

Örneğin İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ucuz ekmek tesisi kurarak halkın ekonomik gücüne katkı sağlanmasında önderlik etti.

Özellikle emekli ve fakir guraba kesim ucuz ekmek kuyruklarına muhtaç bırakılırken bu konuda en büyük destek CHP’li belediyelerden geliyor.

Çerkezköy’de halkın memnuniyetine gelince; “Sormayın gitsin…”

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —