Tarih: 09.05.2023 20:20

AK Parti’de 2002 Ruhu Yeniden Canlandı

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığına 2 ay önce Av. Ali Gümüş’ün atanması ile birlikte, İl başkanı Gümüş’ün ve ekibinin farkı hissediliyor.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığına 2 ay önce atanan Av. Ali Gümüş, göreve geldiği günden bu yana parti içerisinde ki küslüklere son vererek gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti’de 2002 ruhunu geri getirdi. İlk olarak parti içinde birleşim sağlayan Ali Gümüş ve ekibi ilk sınavından da başarılı bir şekilde geçti.
Yaklaşık 2 ay önce göreve atanan AK Parti İl Başkanı Av. Ali Gümüş ve ekibi Çerkezköy’de gerçekleştirilen büyük Tekirdağ mitinginde ilk ciddi sınavını başarılı bir şekilde geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı resmi rakama göre Çerkezköy’de gerçekleştirilen Büyük Tekirdağ Mitingi’ne 75 bin AK Parti sevdalısı katılarak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 14 Mayıs seçimlerine hazır olunduğunun mesajı verildi. Miting alanında vatandaşlara hitap eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, ‘’Bugün bu alanda bizleri yalnız bırakmayan tüm Tekirdağlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. İnşallah Pazar günü gerçekleşecek olan seçimde Türkiye Yüzyılı için Doğru Zaman Doğru Adam ile yolumuza durmadan devam edeceğiz. Teşekkürler Tekirdağ’’ dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —