Tarih: 05.03.2020 07:15

AK Parti İl Başkanı Özcan Trakya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Akparti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, İl Yöneticileri Bayram Başelma ve Mustafa Bahar ile Trakya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

22 Şubat´ta yapılan Trakya Gazeteciler Derneği Genel Kurulunda belirlenen yeni yönetimi kutlayan AK Parti ekibi ile ayrıca Tekirdağ´a dair bir çok konuda düşüncelerini basın mensupları ile paylaştı.

AK Parti yönetimini, Trakya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Necmi Işıksal, başkan Vekili Recep Çelebi, dernek genel sekreteri Bedia İlerler ağırladı. Yapılan ikili görüşmede Tekirdağ´ın liman kenti olması nedeniyle Asyaport, CEYNAK ve Marina limanları ile ilgili gelişmeler masaya yatırıldı.

Ayrıca yeni otobanın Şarköy ilçemizden geçmesi ve turizmine katkı sağlanması için bakanlık üzerinde proje değişikliği yapılmasına dair yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

İki saat süren karşılıklı görüşmelerde önemli daha bir çok konu hakkında istişareler yapıldı. Toplantı sonunda il başkanı Mestan Özcan toplantıya katılan dernek yöneticilerine birer kablosuz kulaklık hediye edip başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —