Tarih: 14.05.2018 18:45

ADEM DALGIÇ YOĞUN KALABALIKLA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ belediye eski başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç CHP il binasında partililerin yoğun katılımıyla 27. dönem milletvekiliği seçimlerinde CHP den aday adaylığını açıkladı. 

Basın toplantısında konuşan Eski Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Tekirdağ´a Milletvekili olarak hizmet etmeye talip olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ il binasında yapılan basın toplantısıyla aday adaylık sürecini açıklayan Op.Dr. Adem Dalgıç partililerden büyük alkış aldı.

Aday adaylık açıklaması sorasında seçimler ve ülke gündemi üzerine de konuşan Op.Dr.Adem Dalgıç, “bugüne kadar olan tecribe bilgi ve birikimimi anlatmama gerek yok. Beni tanıyorsunuz. Buraya hizmet etmeye talibim. Bu sebeple şimdiden planlarım var. Geleceğe yönelik hedeflerimizi sonradan değil şimdiden belirledim. Yaptıklarımız ile tecrübe kazandık. Şehrimize en iyi nasıl hizmet ederiz bunun bilincindeyim. Bu yolda ilk adımı atıyorum. Hepinizin desteğini bekliyorum.”dedi.

YOL HARİTAM HAZIR       

Türkiye ve Tekirdağ´ın geleceği için bir yol haritası çizdiğini ifade eden Dalgıç, şunları kaydetti;” 25 Haziran´dan sonra ülkemizi nasıl düzeleceğiz. Şu anda onu düşünmeye başladık. Eğitim´de geldiğimiz nokta bir faciadadır. Eğitimde bilimsellikten tamamen uzaklaşıldı. Üniversitelerde nasıl bilimsel çalışma yapıldığı değil de kimin nasıl merkezi yönetimime yakın olduğuna bakılır olmuş. Böyle bir kriter uygulanmaya başladı. Üniversiteleri ilim irfan yuvasıdır. Onlar makale yazıp dünyada yayımlayacaklar.  Dünya bizi bu yolla tanıyor olması lazım. Ben bu seçimlerden sonra ilk yapacakları işlerden birinin Tekirdağ il ve ilçe binalarının kendisine yakışır bir biçimde olması için mücadele edeceğime söz veriyorum.  Baskın seçim yüzünden ön seçim yapılamayacak. Adayları Genel Merkez karar verecek. Tekirdağ´da Belediye Başkanlığı ve Trakya belediyleler birliği başkanlığı yapmıştım. Tekirdağ il Merkezi ve ilçelerini çok iyi biliyorum. Tekirdağ´ı deniz ile yaşayan bir şehir haline getireceğiz. Deniz turizmi, Balıkçılığın ve deniz sporlarını ter temiz bir şehirde yapılmasını istiyorum.  Tekirdağ´ı cazibe merkezi yapmak için bir çok projemiz var. Çevre ve alt yapı projelerimiz var. Bunlarla ilgili kaynağın nasıl oluşturulacağını çok iyi biliyoruz. Yer altı sularını kullanıyoruz. Su sorunun çözmek için Meriç ve Tunca´dan su getirebiliriz” 

CHP Tekirdağ İl binasında yapılan basın açıklamasına Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Süleymanpaşa ilçe başkanı İlker Yağcıoğlu, Tekirdağ Belediye eski başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç´ın görev aldığı dönemde yanında olan arkadaşları Ali Kılıç, Mehmet Özen, Levent Gündoğdu, Burhan Karaevli, Belediye meclisi üyesi Hülya Karaağaç, Çerkezköy CHP ilçe eski başkanı Saim Özkan, Çorlu CHP eğitmeni Aslı Dikerler, Çorlu bel. Mec. üyesi Feray Karagöz, CHP Tekirdağ il kadın kolları eski başkanı Fatma Ormancı, Yeşilsırt dernek başkanı Nazlı Özden, CHP S.paşa ilçe başkan adayı Özgür Taşmerdivenli, S.paşa CHP seçim platformu üyeleri Burak Boğaç Baykal, Şengül Sülço, Bel. Mec. üyesi Veysel Kaplan, Ergün Güleryüz, CHP gençlik kolları gen. başk. danışmanı Umut Bahçı,  DİSK gen. başk. danışmanı Kenan Akkan ve  arkadaşları ile çok sayıda partili destek vermek için il binasında hazır bulundular./resimler/2018-5/14/1848305271099.jpg/resimler/2018-5/14/1848479646340.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —