Tarih: 25.05.2015 14:19

“6-0 YAPACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü iddialı konuştu:

“6-0 YAPACAĞIZ”

Süleymanpaşa’da sanayi esnafını ziyaret eden CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, genel seçimlerle ilgili iddiasını ortaya koydu: “Altı milletvekilliğini de biz alacağız. Çünkü sıfıra karşı kazanmaya alıştık.” Sanayi esnafının büyük ilgisi ile karşılaşan Köprülü, iktidara gelince gerçekleştirecekleri projeleri anlattı.

Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Emre Köprülü, Eski ve Yeni Sanayi Sitesi bölgelerindeki esnaflara ziyaretlerde bulunarak sorunlarına kulak verdi. İktidara geldiklerinde gerçekleştirecekleri projeleri de aktaran Köprülü’ye esnafın ilgisi büyüktü.

“GELENEK HALİNE GETİRECEĞİZ”

Tekirdağ’da CHP’nin milletvekili sayısını arttıracağına inandığını ifade eden Köprülü, mecliste 3 milletvekili olarak bulunduklarını hatırlatarak, “7 Haziran’da milletvekili sayımızın artacağından şüphemiz yok. Hedefimiz ise 6-0’ı yakalamak. Biz Tekirdağ olarak sıfıra karşı kazanmaya alıştık. Bundan sonraki seçimlerde de sıfıra karşı kazanmayı gelenek haline getirmek istiyoruz,” diye konuştu.

“İKTİDARI HEDEFLİYORUZ”

Köprülü, “CHP olarak iktidarı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda da iktidara çok yaklaştığımıza inanıyorum. 7 haziran akşamı açılacak sandıklardan CHP oylarının yüzdesinin ne kadar çok olacağını hep birlikte göreceğiz,” ifadelerini kullandı.

Tekirdağ’da CHP’ye giderek artan bir ilginin varlığına dikkat çeken Köprülü, “Her yerde partimizin seçim bildirgesi konuşuluyor. Asgari ücreti yükselteceğiz, Esnafımızın, taşeron işçinin, emeklinin, herkesin yüzü CHP iktidarıyla gülecek,” açıklamasında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —