Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

15 YILDA 15 MİLYARLIK YATIRIM

Tekirdağ AK Parti 6. Olağan il kongresi Başbakan Binali Yıldırım´ın katılımı ile Atatürk kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

GÜNDEM 5.02.2018 15:13:54 0
15 YILDA 15 MİLYARLIK YATIRIM

 AK Parti Tekirdağ 6. Olağan il kongresi Başbakan Binali Yıldırım´ın katılımı ile Atatürk kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

Divan kurulunun seçimiyle başlayan kongre, faaliyet raporlarının okunması, 2017 yılı bütçe raporlarının okunması, protokol konuşmaları ile devam etti.

Tek liste ile  Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığına aday olan Cüneyt Yüksel Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı seçildi.

Açılış konuşmasını  Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün yaptı. Akgün konuşmasında ‘´Tekirdağ´ı 12-0 AK Parti yapacağız´´ diyerek konuşmasına devam etti.

´´Trakya´nın en büyük yatırımı olan Ergene eylem havzası 2019´un sonunda bitecek. Ölüm yolu denilen Hayrabolu yolunun temelini attık. Tekirdağ´a hayırlı olsun. CHP şuan nasıl övünüyorsa 12-0 yaptık diye bunu genel seçimlerde tam tersine çevireceğiz. Tekirdağ´ı 12-0 AK Parti yapacağız.´´ dedi.

Açılış konuşmasının ardından  AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan konuşma yaparak Tekirdağ da sağlık alanında yapılan çalışmalara değindi.

‘´Şehir hastanesi ile çalışmalarımız devam ediyor. Tekirdağ en kısa zamanda şehir hastanesine kavuşacak. Muratlı ve Şarköy ilçemizde 40 yataklı nitelikli hastane çalışmamız devam etmektedir.  Yatırımlarımız hizmetlerimiz devam edecek. Terörle verdiğimiz mücadele bugün de devam etmekte. Milli birlik ve beraberlik için gelecek nesilin güvenliği için mücadelemizi sürdürmekteyiz´´ dedi

Geleceğe Emin Adımlarla Yürüyoruz

 AK Parti Tekirdağ  Milletvekili Mustafa Yel de konuşmasında şunlara değindi:  ‘´İktidarda olduğumuz 3 Kasım 2002 yılından bu yana ülkemizin her yanında olduğu gibi Tekirdağ´ımızda da gelişim gösteren her alanda müthiş başarılara imza atmış AK bir kadro var.  Kardeşlik duyguları içerisinde omuz omuza geleceğe emin adımlarla yürümekteyiz. 11 milyon üyesiyle tüm Türkiye´ye damgasını vuran AK Parti ilimizde de 120 bin üyesi ile emin adımlarla geleceğe yürümektedir.  Bugün burada gerçekleşen 6. Olağan kongrede de bu birlik ve beraberliğimiz katmerlenerek devam edecektir. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Afrin de Mehmetçiğimiz çatışa çatışa emin adımlarla yürüyor.  81 milyon olarak dimdik olarak her yerden Türkiye´ye uzanan elleri kırmaya hazırız´´dedi.

 

AK Parti Hayalleri Gerçeğe Dönüştüren Partidir

 

 Tekirdağ´a yapılan yatırımlardan bahseden Başbakan Binali Yıldırım konuşmasını şöyle sürdürdü.´´Tekirdağ Mustafa Kemal, Namık kemal ve Yahya Kemal olarak 3 Kemallerin memleketi diye bilinir. Tekirdağ bağımsızlık mücadelesinin başladığı yerdir. Tekirdağ´a demir yolu, ikinci liman, bölünmüş yol, çevre yolu, üst yol ve alt yolu kazandıran kim? AK Parti. AK Parti yapar. AK Parti söz verirse yapar. AK Parti yapamayacağı hiçbir şeyin sözünü de vermez. AK Parti hayalleri gerçeğe dönüştüren partidir. AK Parti dağ gibi sorunları dağ gibi hizmetlere dönüştüren partidir. Tekirdağ AK Parti 6. Olağan kongresi 2019 da yerel yönetimde iktidara gelecek oluşunun habercisi olan bir kongredir. 2019 da Tekirdağ´ın ilçelerini beldelerini AK Parti ile tanıştıracağız.  Tekirdağ Cüneyt Yüksel başkanımızın yönetiminde 2019´a tek yürek tek bilek olarak başarıya emin adımlarla yürüyecek. Tekirdağlı kardeşlerimizin bir sözü vardır. Menzile giden yol seni menzilden ayırmaz işte biz menzile giden yolda gece gündüz yürüyoruz.  Biz yürüyoruz millet arkamızdan yürüyor.´´ Dedi.

 Konuşmasına devam eden Başbakan Binalı Yıldırım Afrin de gerçekleştirilen Zeytindalı operasyonuna değindi.

 Zeytindalı Teröristin Başını Olduğu Yerde Ezme Operasyonudur

 ‘´Muhabir Afrin´e doğru operasyona giden bir Mehmetçiğe soruyor. Nereye diye o Mehmetçikte kızıl elmaya diyor.  O asker nerelidir? Tekirdağlıdır. O Kahraman Mehmetçiğin ailesi aramızdır onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Kimse bizi bu ülkenin kutlu yürüyüşünden döndüremeyecektir. AK Parti ayrımcılık yapanlara bu ülkeyi teslim etmez. Zeytindalı harekatına millet tam destek veriyor. İçeride ve dışarıda hazmedemeyenler olsa da bu harekat büyük bir kararlılıkla ve başarı ile devam ediyor. Zeytin dalı harekatının ne olduğunu anlamak istemeyenler Türkiye´ye harekatla ilgili kara propaganda yapamaya çalışıyor. Zetindalı harekatı terörün başını bulunduğu yerde ezilmesi harekatıdır, Zeytindalı harekatı zulüm altında inim inim inleyen kardeşlerimizi bu zulümden kurtarılmaya yönelik harekattır, Terör kuşağını sona erdirme harekatıdır.  Kahraman Mehmetçiklerimiz orada destan yazıyor.  Konu vatansa 81 milyon kişi yollara düşeriz alçaklara hak ettiği dersi veririz. Bu harekat bütün insanlığın vicdanı demektir. PKK-DAEŞ ve YPG de aynı yolun yolcusudur. Bunlar terör örgütleridir. Bunların hiçbir kutsalı yoktur. Bunlar öldürme ve şiddet üzerine programlanmıştır. Bu terör örgütünün arkasında duran ve silah verenler terör örgütünün gerçek kimliğini hala görmüyorlarsa  Mehmetçik  bunu onlara en iyi şekilde gösteriyor. Bu mücadele Barış, Kardeşlik ve güvenlik sağlanana kadar devam edecek hem komşularımız hem ülkemizde yaşayan vatandaşların can ve mal emniyetini sağlayana kadar devam edecektir´´ dedi.

/resimler/2018-2/5/1529480000429.jpg

Tekirdağ Fazlasını Hak Ediyor

 ´´2018 yılında sanayi üretime desteğimiz artarak devam edecektir. Bütün göstergelerimiz 2018de de büyümeye devam ediyor. Türkiye 2019´a giderken bu yılda başarıları aratarak devam edecek. Türkiye güçlü bir ülkedir. Türkiye´nin yarını bugünden daha güzel ve aydınlık olacak. Bizler daha çok hizmet yapacağız. Tekirdağ´a 15 yıldır yaptıklarımız ortada. Hastaneler, okullar, toplu konutlar. 15 yılda 15 milyar yatırım yaptık. Tekirdağ daha fazlasını hak ediyor. Tekirdağ´da eğitimde çığır açtık. 2006 da Namık Kemal Üniversitesi´ni kurduk. Namık Kemal Üniversitesi´nde öğrenci sayısı 35 bini aştı. Ayrıca Teknoloji Merkezi kurduk. 49 yeni okul yapıyoruz. Bunların dışında Ergene havzası Koruma Eylem Planı Projemiz sayesinde Trakya bölgesinde çevre kirliliği tamamen ortadan kalkacaktır. Yollar yapılmıyor diye vatandaş şikayet ediyor. Önümüz de az bir zaman kaldı yapılacak olan en doğru şey kökten temizlik yapmaktır. Bunun başka çaresi yoktur.´´ dedi.

 Yeni Zaferlere İmza Atacağız

Tekirdağ şehir hastanesinin yapımına bu ay sonunda başlıyoruz.2003´te gençler Tekirdağ´da 85 kilometre bölünmüş yol vardı. Biz AK Parti olarak 328 km yol yaptık. Ayrıca otoyolda yapıyoruz. Tekirdağ´ın önü turizme de açılacak.  Bizler desteği 6 kat arttırdık. Üzüm teknolojisi araştırma merkezi kuruyoruz. Sulama kanallarını daha da hızlandırıyoruz. Tekirdağ´ın topraklarından bereket akıyor. Biz kürt, çerkez, roman, göçmen demiyoruz biz bütün insanımızla bir bütünüz.  2019 Yerel yönetimlerde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde yeni bir zafere imza atacağız. Kapı kapı dolaşıp her bir vatandaşımızı kucaklayacağız. Bu gayretle Tekirdağ´ı hak ettiği yarınlara birlikte taşıyacağız.´´ diyerek konuşmasını tamamladı.

 

HABER: SERAL BARIŞ

 

 


Türkiye Gazeteciler Federasyonu yerel basın için Meclis Araştırması istedi:

Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
16.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16