Tarih: 01.10.2020 22:18

ADEN FEN LİSESİ TEKNOFEST 2020 ‘DE

Facebook Twitter Linked-in

Bilimsel alanda hemen hemen her yarışmada ilimizi başarıyla temsil eden Aden Fen Lisesi TEKNOFEST 2020´de de yola devam diyor.

22-27 Eylül 2020 tarihleri arasında Gaziantep´te yapılan finallerde ADEN Fen Lisesi 11-A sınıf öğrencilerinden Sena ÖZCAN ve Alper DIRAK´ın Biyoloji öğretmeni Dr. Gülsemin SAVAŞ TUNA danışmanlığında hazırladıkları ‘´Radyasyondan Korunmada Aloe Vera Jeli Kullanılarak Üretilen Duvar Boyası ve Filmin Etkisinin Araştırılması´´ adlı proje İnsanlık Yararına Teknoloji alanında Sağlık ve İlk Yardım kategorisinde ADEN Fen Lisesi ve Tekirdağ´ı başarı ile temsil etti.

ADEN Okullarından yapılan açıklamada, “Öğrencilerimize proje çalışmaları sırasında katkıda bulunan Ece GÜZELGÜL , Arif Egehan KOT, Eren İBŞİR, ve Furkan DURUKAN adlı öğrencilerimiz ile birlikte ‘´RADYO-VERA´´ ekibini kurmuşlar ve yarışmaya ekip olarak katılmışlardır. Ekibimizin hazırladığı proje Türkiye Finallerine kalan 40 proje arasında yer alarak finallerde projelerini başarı ile sunmuşlardır. Radyo-vera ekibimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz” denildi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —