Tarih: 09.07.2014 16:50

YENİ YÖNETİM GÖREVE BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

YENİ YÖNETİM GÖREVE BAŞLADI

Zor günler geçiren Tekirdağspor, geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongreye giderek yeni yönetimini oluşturmuştu. Yeni Yönetim Kurulu, Başkan Mustafa Aydoğdu’nun başkanlığında Olağanüstü Genel Kurul sonrası ilk kez bir araya gelerek görev dağılımı yaptı. Yönetimde Tekirdağ’ın önemli iş adamları Bekir Kiremitçi ve Şerafettin Kurt ile Tekirdağ siyasetinin tanınan isimleri Mehmet Şık ve Cüneyt Yüksel gibi isimler yer alıyor.

Zor günler geçiren Tekirdağspor, geçtiğimiz günlerde kongreye giderek yeni yönetimini oluşturmuştu. Yeni Yönetim Kurulu, Başkan Mustafa Aydoğdu’nun başkanlığında Olağanüstü Genel Kurul sonrası ilk kez bir araya gelerek görev dağılımı yaptı. Yönetimde Tekirdağ’ın önemli iş adamları Bekir Kiremitçi ve Şerafettin Kurt ile Tekirdağ siyasetinin tanınan isimleri Mehmet Şık ve Cüneyt Yüksel gibi isimler yer alıyor. Yeni Yönetim Kurulu’nun bir an önce çalışmalara başlamak ve Tekirdağspor’u geç kalmadan yeni sezona hazırlamak istedikleri öğrenildi.

Hoca Transferi Tamam

Öte yandan, yeni yönetimin ilk hamlesi, teknik direktör oldu. Geçen sezon Edirnespor GK takımında Teknik Direktör olarak görev alan Kaya Tevfik Saygılı, Tekirdağspor’a bir yıllığına imza attı. İmza töreninin ardından konuşan Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu; Kaya Tevfik Saygılı ile sözleşme imzaladıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Mustafa Aydoğdu başkanlığında gerçekleşen ilk Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı ise şu şekilde oluştu:

BAŞKAN: Mustafa Aydoğdu
AS BAŞKAN: Mehmet Şık
2.NCİ BAŞKAN: Şeref Güral
2.NCİ BAŞKAN: Ercan Kısa
2.NCİ BAŞKAN: Mehmet Demir
GENEL SEKRETER: İsmet Teberoğlu
MALİ İŞLER SORUMLUSU: Şerafettin Kurt
HALKLA İLİŞKİLER YETKİLİSİ: Rüştü Özgür
TESİSLER VE TARAFTAR SORUMLULARI: E.Benan Utku, Volkan Nallar, Cenk Serim
SOSYAL TESİS İNŞAATI SORUMLULARI: Orhan Çebi, Ergin Güleryüz, Cüneyt Yüksel, Bekir Kiremitçi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —